Спенсър Елдън, някогашното момченце от обложката на албума Nevermind на Nirvana, сега съди

...
Спенсър Елдън, някогашното момченце от обложката на албума Nevermind на Nirvana, сега съди
Коментари Харесай

Бебето от обложка на албум на Nirvana порасна. Съди рок групата

Спенсър Елдън, тогавашното момченце от обложката на албума Nevermind на Nirvana, сега съди рок бандата с изказвания за полова употреба.

На потребления кадър Елдън е на четири месеца и плува в басейн, до момента в който пробва да се добере до банкнота от един $, закачена за въдица. Сега той е на 30 и по думите му неговите родители въобще не са подписвали единодушие, разрешаващо потреблението на облика на детето им за албума, написа „ Би Би Си “.

Мъжът твърди, че става дума и за детска порнография. „ Изображенията разкриват интимната част на тялото на Спенсър и блудливо демонстрират гениталиите на Спенсър от времето, когато той е бил бебе “, написа в правни документи, подадени в Калифорния.

Несексуализираните фотоси на бебета нормално не се смятат за детска порнография що се отнася до законодателството в Съединени американски щати.

Адвокатът на Елдън, Робърт Луис, твърди, че включването на банкнотата кара малолетният да наподобява „ като секс служащ “.

В обвиняването се твърди още, че от Nirvana дали обещание да покрият гениталиите на детето със стикер, само че съглашението не е доказано.

Елдън твърди, че поради обложката „ е претърпял и продължава да претърпява премеждия през целия си живот “, в това число „ рисков и непрекъснат прочувствен дистрес “. Сега мъжът желае обезщетение в размер на минимум 150 хиляди $ от всеки от 15-те обвинени, измежду които са и оживелите членове на групата Дейв Грол и Кристи Новоселич, шефът на парцел на Кърт Кобейн и неговата някогашна брачна половинка, както и фотографът Кърк Уедъл.

В някои изявленията Елдън показва и одобрително отношение към албума с негово присъединяване. „ Винаги е било положително нещо и ми е отваряло порти “, споделя той пред „ Гардиън “ преди шест години.

През 2008 година бащата на мъжа, Рик, описа за фотосесията, заявявайки, че са му препоръчани 200 $ за присъединяване от фотографа Уедъл, който е другар на фамилията.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР